Furefox Add to Symbaloo

Stel hier al uw vragen met betrekking tot het internet en aanverwante onderwerpen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
ayla
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 565
Lid geworden op: 21 feb 2012 18:12

#1

Goedemiddag heb weer een vraag

ik heb als browser Firefox en daar in de start pagina Symbaloo

nu heb ik sinds een week als ik een site zoek achter iedere site staan'

Add to Symbaloo vind dit erg irritant maar hoe ik ook zoek zie niet staan

om het uit te schakelen heb gezocht bij add beheren van Firefox maar snap er niets van

Misschien heeft iemand een tip hoe te handeen om het weer normaal te krijgen

vriendelijk groet Ayla
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7123
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#2

ayla schreef:
18 jun 2020 13:52
ik heb als browser Firefox en daar in de start pagina Symbaloo
Dat is prima.
ayla schreef:
18 jun 2020 13:52
nu heb ik sinds een week als ik een site zoek achter iedere site staan'

Add to Symbaloo vind dit erg irritant maar hoe ik ook zoek zie niet staan
Dit begrijp ik niet zo goed.
Ik heb Google toegevoegd bij Symbaloo, en dat gebruiken om een website te zoeken.

Als ik Firefox opstart dan krijg ik onderstaande scherm:

Afbeelding

en vervolgens Inloggen.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
ayla
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 565
Lid geworden op: 21 feb 2012 18:12

#3

klopt ikheb e reen start pagina van gemaakt met allerlei blokjes site

maar als je iets in d e zoek balk typt krijg je allerlei sites en daar staat dan Ad To Symbaloo

ik doe er een printscreen bij even kijken of het me lukt er bij te plaatsen

Afbeelding

vriendelijke groet Ayla
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7123
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#4

ayla schreef:
18 jun 2020 15:32
maar als je iets in d e zoek balk typt krijg je allerlei sites en daar staat dan Ad To Symbaloo
Je moet ook niet in dat blokje zijn als je naar een website zoekt.
Voeg een Google tegel bij jouw favorieten, wil je een website zoeken, klik dan op dat Google tegel en typ de website die je zoekt in.

Afbeelding
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
ayla
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 565
Lid geworden op: 21 feb 2012 18:12

#5

@iEscape


Dank je wel niet aan gedacht heb zoveel blokje ga het doen

vriendelijke groet Ayla
Plaats reactie

Terug naar “Browsers, e-mailprogramma's en internet software”