Wit scherm bij betalen met IDeal

Stel hier al uw vragen met betrekking tot het internet en aanverwante onderwerpen.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#16

Nipcweb schreef:Met het opnieuw aanzetten komt deze met de opmerking opnieuw opstarten normale en daarna zie ik even het Windows opsartscherm maar daarna blijft het scherm zwart met wel een werkende harde schijf zo te zien, maar voor de rest alleen de muisaanwijzer op een zwart scherm
Ik zou het toch nog even afwachten, anders is er met het geforceerd afsluiten toch wat beschadigt.
Welk besturing systeem staat er op deze pc?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 12 feb 2014 12:18
OS: Windows 10 64 bit
AV: Malwarebytes Premium + Eset online scan
AM: HitmanPro Alert
FW: Windows en router

#17

Windows 7 , maar kan het ook zijn dat ik niets zie omdat ik de laptop aan een extern scherm heb aangesloten zodat ik, want ik zie constant het lampje van de harde schijf bezig zijn
Gebruikersavatar
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 12 feb 2014 12:18
OS: Windows 10 64 bit
AV: Malwarebytes Premium + Eset online scan
AM: HitmanPro Alert
FW: Windows en router

#18

Het is net of deze wel wat doet maar krijg niets te zien

Overigens zie ik wel weer de aanwijzer op mijn externe scherm
Laatst gewijzigd door Nipcweb op 25 nov 2016 12:34, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#19

Nipcweb schreef:Windows 7 , maar kan het ook zijn dat ik niets zie omdat ik de laptop aan een extern scherm heb aangesloten zodat ik, want ik zie constant het lampje van de harde schijf bezig zijn
Is het scherm van de laptop stuk?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 12 feb 2014 12:18
OS: Windows 10 64 bit
AV: Malwarebytes Premium + Eset online scan
AM: HitmanPro Alert
FW: Windows en router

#20

Nee het scherm van de laptop is niet stuk, maar vindt een groot scherm mooier
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#21

Nipcweb schreef:Nee het scherm van de laptop is niet stuk, maar vindt een groot scherm mooier
Dan haal je laptop los van je scherm, en kijk je of de laptop het dan wel weer doet.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 12 feb 2014 12:18
OS: Windows 10 64 bit
AV: Malwarebytes Premium + Eset online scan
AM: HitmanPro Alert
FW: Windows en router

#22

Het scherm van de laptop werkt gewoon maar blijft niets doen.

Ik heb overigens wel een externe harde schijf waar ik back-ups op zet.
Is daar a ders iets mee te doen, en zo ja hoe?
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#23

Hallo,

Ja als je niet meer in je pc kan komen dan heb je een probleem, ik weet niet wat er allemaal is gebeurt.(ja dat systeemherstel niet goed is gegaan)
Lukt het via veilige modus?
Heb je een Windows 7 CD/DVD?
Of zit er een herstel partitie op zodat je de pc weer naar fabrieks-installatie kan zetten?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 12 feb 2014 12:18
OS: Windows 10 64 bit
AV: Malwarebytes Premium + Eset online scan
AM: HitmanPro Alert
FW: Windows en router

#24

Ik heb geen cd/dvd van Windows zelf maar wel heb ik ooit iets moeten maken van Packard Bell zelf.Maar volgens mij doet de dvd speler het ook al een tijdje niet, wel het cd gedeelte dacht ik.Is eigenlijk al een oud beestje, maar deed het altijd naar behoren.stom dat ik die tussentijds heb uitgezet, dacht dat er iets niet in orde was.Overigens zat er bij aanschaf Vista op. Zou de herstel cd van Packard Bell dan niet in een conflict kunnen komen? Of is dit weer heel wat anders.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#25

Nipcweb schreef:Ik heb geen cd/dvd van Windows zelf maar wel heb ik ooit iets moeten maken van Packard Bell zelf.Maar volgens mij doet de dvd speler het ook al een tijdje niet, wel het cd gedeelte dacht ik.Is eigenlijk al een oud beestje, maar deed het altijd naar behoren.stom dat ik die tussentijds heb uitgezet, dacht dat er iets niet in orde was.Overigens zat er bij aanschaf Vista op. Zou de herstel cd van Packard Bell dan niet in een conflict kunnen komen? Of is dit weer heel wat anders.
Als er Vista opstond zou die weer via de herstel cd's Vista erop worden gezet, je zou kunnen kijken of een kennis of een fam. lid een Windows 7 cd/dvd heeft en misschien hem dan via de cd kunnen herstellen. (maar geef je weinig hoop)
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 12 feb 2014 12:18
OS: Windows 10 64 bit
AV: Malwarebytes Premium + Eset online scan
AM: HitmanPro Alert
FW: Windows en router

#26

En vanaf mijn externe backup schijf opstarten, zou dat niet kunnen? Want daar wordt voorzover ik weet een systeemkopie opgezet.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#27

Nipcweb schreef:En vanaf mijn externe backup schijf opstarten, zou dat niet kunnen? Want daar wordt voorzover  ik weet een systeemkopie opgezet.
Dan heb je waarschijnlijk een programma die dat regelt voor je en zou daar dan een optie voor moeten zijn.
Bekijk dat even in het programma en volg dan de stappen ervan.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 12 feb 2014 12:18
OS: Windows 10 64 bit
AV: Malwarebytes Premium + Eset online scan
AM: HitmanPro Alert
FW: Windows en router

#28

Oké, maar ik moet deze dan toch aan de gang zien te krijgen, ik dacht zelf vanaf de bios of dos zelf met een commando.
Zoiets als E: run . Zoiets kan ik mij van vroeger wel herinneren als je iets wilde opstarten
Gebruikersavatar
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 276
Lid geworden op: 12 feb 2014 12:18
OS: Windows 10 64 bit
AV: Malwarebytes Premium + Eset online scan
AM: HitmanPro Alert
FW: Windows en router

#29

Het is overigens gewoon een backup vanuit Windows zelf.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#30

Nipcweb schreef:Het is overigens gewoon een backup vanuit Windows zelf.
Dan moet je in Windows zelf komen of je had een  opstartbare systeemherstel-DVD moeten branden waarmee je de pc kon opstarten.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Browsers, e-mailprogramma's en internet software”