Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

 
guus1234
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 12 sep, 2016 13:12:38
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: AVG
AM: Ccleaner
FW: AVG

waarom 2e sleutel invoeren?

ma 12 sep, 2016 13:23:31

Ik heb opnieuw WIndows 7 Home Premium geinstalleerd, want na 5 jaar was ie erg traag geworden.
Ik wil nu een internetverbinding tot stand brengen en ik heb daar rdelijk wat ervaring mee dus ik weet wel hoe dit moet,
Alleen nu het volgende, ik zie mijn verbinding staan VPV.....etc, wordt nu logischer wijs om een wifi sleutel gevraagd, ik vul dit in
maar nu vraagt ie wederom om die sleutel in te voeren, maar die schijnt nu niet goed te zijn, terwijl ik zeker weet dat ik de juiste heb ingevoerd.
Ik vind het ook raar dat er 2 x om een sleutel code gevraagd wordt.
Iemand enig idee wat dit kan zijn?

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6492
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

Re: waarom 2e sleutel invoeren?

ma 12 sep, 2016 19:07:27

@ guus1234,

guus1234 schreef:
Alleen nu het volgende, ik zie mijn verbinding staan VPV.....etc,


Ik weet niet of ik u kan helpen, maar bedoeld u niet VPN in plaats van VPV   ::)
Wellicht biedt onderstaande artikelen van Maxstar een oplossing:

  1. Cyberghost VPN.
  2. VPN verbinding met SecurityKISS Tunnel.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
 
guus1234
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 12 sep, 2016 13:12:38
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: AVG
AM: Ccleaner
FW: AVG

Re: waarom 2e sleutel invoeren?

ma 12 sep, 2016 22:11:33

Nee, ik bedoelde VGV751....
Dat is mijn internet verbinding, en dan de wifi code invullen, maar nog nooit meegemaakt dat er 2 x om de wifi sleutel gevraagd wordt....
 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6492
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

Re: waarom 2e sleutel invoeren?

wo 14 sep, 2016 18:57:31

@ guus1234,

OK.
Is de eerste code die gevraagd werd misschien het wachtwoord (code) voor de thuisgroep in uw netwerk ?
En de tweede code is het Wi-Fi wachtwoord, welke gelijk is aan de Wachtzin in de router ?
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten