Malwarebytes Privacy VPN uitgebracht voor Windows

Beveiligingsbedrijf Malwarebytes heeft een eigen VPN-dienst gelanceerd, genaamd Malwarebytes Privacy. Momenteel is deze VPN-service alleen beschikbaar voor Windows. Al is Malwarebytes wel van plan om in de toekomst ook een versie voor MacOS, iOS, Android en ChromeOS uit te brengen.

Momenteel koste een licentie voor 5 apparaten € 49,99 voor één jaar. Ook is er een bundel beschikbaar met het anti-malware programma Malwarebytes Premium voor €74,99 per jaar. Echter is deze actie tijdelijk, normaliter kost deze bundel € 129,98 in de webshop.

Malwarebytes heeft aan BleepingComputer laten weten dat dit geen white label-service is, maar een service die ze zelf hebben ontwikkeld. Een vertrouwde derde partij heeft de netwerkinfrastructuur gebouwd en de ontwikkelaars van Malwarebytes hebben de app en andere componenten gemaakt.

Hoe werkt Malwarebytes Privacy?

Na de installatie kunt u de VPN-service inschakelen en vervolgens de serverlocatie selecteren van de VPN-server die u wilt gebruiken. Momenteel zijn er 30 laden aanwezig met servers op meerdere locaties.

De VPN-server die u kiest, heeft invloed op uw snelheid en online ervaring. Met meer dan 180 servers in meer dan 30 landen, is het gemakkelijk om een ​​snelle server te vinden voor uw behoeften.

Verder kunt u via het tandwieltje (instellingen) aangeven of het programma automatisch met Windows dient op te starten. Maar ook of er automatisch verbinding met een geselecteerde VPN-server verbin

Hoe werkt de VPN-dienst van Malwarebytes?

Beveiliging en technologieën

Of u nu thuis werkt of openbare wifi gebruikt, hackers kunnen proberen uw gegevens te stelen. De VPN van Malwarebytes helpt je verbinding veilig te houden met 256-bit encryptie.

Traditionele VPN’s kunnen uw verbinding vertragen. De VPN-service van Malwarebytes gebruikt een nieuwer en sneller WireGuard VPN-protocol, zodat u met minder vertraging alle voordelen van een VPN kunt genieten.

Andere VPN’s kunnen uw online activiteiten voor verschillende doeleinden volgen. De VPN van Malwarebytes Privacy registreert geen online activiteiten.

Adverteerders en websites kunnen uw IP-adres gebruiken om uw activiteiten op verschillende sites bij te houden. Een VPN voorkomt dit door een virtueel IP-adres toe te wijzen.

Over PC Web Plus

PC Web Plus biedt sinds 2008 gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen omtrent computerbeveiliging. Het team van PC Web Plus helpt u op het forum op een professionele wijze verder om problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Bekijk alle berichten van PC Web Plus →